PROGRAMA POLÍTIC DE LA CUP-CRIDA CONSTITUENT

En aquest camí, estem obertes, per suposat, a amplis acords polítics i socials, amb les altres forces polítiques i democràtiques, i per això els emplacem a signar la proposta d’acord que els hem formulat, i que consisteix justament en:

  • El compromís de fer efectiva la República Catalana com a nou Estat independent d’acord amb el mandat de l’1 d’Octubre i de la Proclamació del 27 d’Octubre.
  • En l’exigència de l’alliberament dels presos i preses polítiques i el control efectiu del territori, que ha de precedir a la retirada de la policia de l’Estat espanyol i la Guàrdia Civil.
  • L’impuls d’un gran acord de país pel procés constituent i l’eixamplament de drets i sobiranies, a nivell financer, cultural, econòmic, energètic i judicial per al nostre poble, contra la pobresa i contra la corrupció.

És temps de majories. És temps de mirar endavant, perquè endarrere només queda el 155 i la regressió en drets i en llibertats. És temps de mirar de cara la llibertat i de posar-nos drets. És temps de no claudicar.

ELECCIONS DEL 21 DE DESEMBRE DE 2017

+ DE 155 PROPOSTES
PELS DRETS SOCIALS, PER LA REPÚBLICA I PER L’ASSEMBLEA CONSTITUENT!

Sortim a guanyar el 21 de desembre!

Perquè som poble, i perquè estem convençudes de la voluntat de canvi que una majoria del nostre poble va manifestar el passat 1 d’Octubre.

Una voluntat de canvi que no fa referència ni a banderes, ni a identitats, perquè a diferència d’altres, a nosaltres ens és igual d’on vingui, i d’on se senti cadascú: l’important és quin projecte de país volem: un projecte al servei dels bancs, les multinacionals i els corruptes? O un país fet a la mida de la gent treballadora i de baix?

Volem materialitzar la república de l’1 d’Octubre, una república que sigui garantia de drets. Una república que sigui una eina de transformació. Per això apostem perquè les institucions arribin allà on la gent va arribar:

  • Fer la república, perquè és l’única manera de revertir els efectes d’un 155 que ens ha portat a retrocedir en drets i llibertats.
  • Aprovar els decrets de la dignitat, decrets que garanteixin i ampliïn drets socials, a la salut, a l’educació i a l’habitatge, i que posin al seu lloc els poderosos.
  • Posar les bases d’una república veritablement sobirana.
  • Impulsar el procés constituent creant l’Assemblea Constituent.
  • Alliberant els i les preses polítiques.

Sortim a guanyar. Pels drets polítics i socials, per la República, per l’Assemblea Constituent.